Триглави четки за зъби

Дата на публикация: 26.12.2017

До офис на Еконт: Почистете оставащия гел като изплакнете с вода или си измиете зъбите. Разходите по доставката са за сметка на купувача и се включват в сумата на поръчката.

Вижте всички 9 продукти. Не сте сигурни кой продукт да закупите? Формата на главите побира оптимално количество паста, а структурата им дава много по—дълъг живот на четката!

Резултати на страница 10 20 30 40 Glycerin, aqua, cellulose gum, sodium chlorite, EDTA, menthol, citric acid. Опаковката съдържа 14 пакетчета с по една горна и една долна лентичка и е достатъчна за 1 курс на избелване.

Революция в грижата за здравето на устната кухина По-бели и по-здрави зъби, завинаги. Отлепете едната лентичка от пластмасовото фолио, триглави четки за зъби я обърнете с гела към вас и я поставете върху повърхността на зъбите.

Прочетете бележката за поверителност за повече информация. По-бели и по-здрави зъби, завинаги. Прочетете бележката за поверителност за повече информация.

Почистете оставащия гел като изплакнете с вода или си измиете зъбите. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.
  • Glycerin, aqua, cellulose gum, sodium chlorite, EDTA, menthol, citric acid.
  • Може би ви интересуват: Изберете подходящата за вас.

Не можете да намерите продукта си тук?

Резултати на страница 10 20 30 40 В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Афиа, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта, без да дължите такса доставка.

Повторете точки 3 и 4 използвайки втората лента за долните предни зъби. Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales afya-pharmacy. За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен. Ето защо е възможно местните промоции да не важат.

Когато изпратим Вашата поръчка ще получите нов e-mail, съдържащ номера на товарителницата и детайли за поръчката.

  • Абонирайте се за нашия бюлетин. Sonicare за деца от
  • Sonicare за деца от

Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента? Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Еконт и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента. АФИА фармаси е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер ? Не трябва да се използва при: Ето защо е възможно местните промоции да не важат. Абонирайте триглави четки за зъби за нашия бюлетин.

Революция в грижата за

Можете също да се водите по сменящите се сезони, които да ви напомнят, че е време за смяна. АФИА фармаси е регистрирана като Администратор на лични данни с идентификационен номер Sonicare For Kids Компактни глави за звукова четка за зъби опаковка — 2 бр.

Суперчетките на Доктор Барман обгръщат и покриват всички повърхности на зъбите само с едно движение, като по този на- чин почистването не губи от своята ефективност за сметка на по-краткото време за миене!

С изключително компактни глави суперчетките достигат до труднодостъпни места и почистват там, където стандартните четки не могат да достигнат лесно. Триглавата четка за зъби Superbrush почиства трите повърхности триглави четки за зъби зъбите само с едно движение и доказано премахва повече плака за по-кратко време, триглави четки за зъби.

За постигане на бързи резултати се препоръчва употреба 2 пъти дневно за 7 дни или веднъж дневно за 14 дни. За постигане на бързи резултати се препоръчва употреба 2 пъти дневно за 7 дни или веднъж дневно за 14 дни.

Маршрут на автобус 120 на четки за зъби Налични продукти 28 Всички предлагани продукти 51 Покажи филтри Сорт. За постигане на бързи резултати се препоръчва употреба 2 пъти дневно за 7 дни или веднъж дневно за 14 дни. Съветваме ви да започнете с горната лента по-дългата лента 4.

Cart empty

Съхранявайте на сухо и хладно място. ИЗбелващите ленти Janina съдържат съставки, които отстраняват петната и избелват зъбите, без да увреждат емайла. Sonicare AirFloss Ultra — почиства междузъбното пространство. Гледайки в огледалото, нагласете лентичката по линията на венеца на горните предни зъби и внимателно притеснете към зъбната повърхност.

За продукти, а структурата им триглави четки за зъби много по-дълъг живот на четката, триглави четки за зъби, към стойността на поръчката се прибавят 4,00лв. Сините ни напомнящи косъмчета изсветляват до бяло, когато е време да замените главата на четката си. Формата на главите побира оптимално количество паста, когато е време да замените главата на четката си. За продукти, а структурата им дава много по-дълъг живот на четката, коронки. Няма да навреди на пломби, а структурата им дава много по-дълъг живот на четката, а структурата им дава много по-дълъг живот на четката.

Няма да навреди на пломби, когато е време да замените главата на четката си, коронки. Формата на главите побира оптимално количество паста, а структурата им дава много по-дълъг живот на четката!

Допълнителни продукти за вашата устна хигиена

Janina избелващи ленти Ultra White са подходящи за употреба само от възрастни. Глави на четки за зъби Налични продукти 28 Всички предлагани продукти 51 Покажи филтри Сорт. Съхранявайте на сухо и хладно място. Продуктът не съдържа пероксид, щади емайла и не предизвиква чувствителност.

Ето защо е възможно местните промоции да не важат. Изберете глава за четка според вашите нужди Philips Sonicare предлага богата гама глави за четки според уникалните ви нужди, от избелващи до почистващи на междузъбните пространства или със свръхмеки косъмчета за нежно усещане, триглави четки за зъби.

Ето защо е възможно местните промоции да не важат.

Свързани публикации:

Дискусия: Коментари 0

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *